____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Благотворителна инициатива „ДА ПОМОГНЕМ НА ЙОАН”

Благородната кауза на Благотворителната инициатива „Да помогнем на Йоан” е събирането на средства за лечението на 2-годишния Йоан Кръстев от гр. Враца. Той е с диагноза Нефробластом (Тумор на Вилмс) - коварно злокачествено новообразувание, което е засегнало десния бъбрек на детето. Докторите дават шанс за живот, но се налага спешна операция за отстраняване на бъбрека заедно с придружаващите го туморни формации, за да не бъдат заразени останалите органи. В момента се провеждат химиотерапии за намаляване размерите на тумора, който най-често метастазира в белите дробове. Йоан е получил оферта от Университетската клиника в Мюнхен, Германия на стойност 39 500 евро, които са непосилни за неговото семейство.

В Центъра за услуги и информация на гражданите на партерния етаж в сградата на Община Мездра е поставена касичка, в която всеки гражданин може да дари своята лепта. Помогнете на Йоан да изживее безгрижно своето детство! Той има нужда от Вашата помощ!

Дарителска банкова сметка в лева и евро:
Сметка: 70001522178059
IBAN: BG13UNCR70001522178059 (EUR)
BG52UNCR70001522180655 (BGN)
BIC: UNCRBGSF
Йоан Владиславов Кръстев

Повече информация за благотворителната инициатива може да намерите във facebook на:  https://www.facebook.com/helpforyoan

01_Ioan Krastev_Vratca

02_Da pomognem_na_Ioan_Blagotvoritelna iniciativa

03_Info centar_Mz_Ioan_Daritelska kampaniya 02

04_Info centar_Mz_Ioan_Daritelska kampaniya 01

https://www.livechatalternative.com/