__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

__________

placeholder

Монтират видеорегистратори на снегопочистващата техника в Общината

1

Видеорегистратори ще бъдат монтирани на техниката, с която ще се осъществява снегопочистването на пътната мрежа в Общината. По този начин ще се следи за качественото почистване на пътищата и ще се заплаща за реално свършената работа. Това съобщи инж. Генади Събков по време на работна среща с кметовете на малките населени места в Общината. В нея взеха участие и секретарят на Община Мездра г-жа Севдалина Джамбазка и Добромир Александров, гл.експерт „Сигурност и ОМП“.

В хода на срещата бяха обсъдени готовността на всяко от селата за предстоящия зимен период, кадровата обезпеченост за осъществяване на качествено снегопочистване и необходимостта от осигуряване на допълнителни количества пясък и отоплителни материали от общинска администрация.

„ Живеем в динамичен свят, в който изискванията на хората стават все по-големи. Ние, кметовете, сме длъжни да осигурим нормалното и безпроблемно придвижване на нашите съграждани, така че безпрепятствено да следват обичайния си ритъм на живот“, каза инж. Събков.

Кметът уточни, че служители на ОП“Чистота“ ще бъдат ангажирани с почистването на четвъртокласната пътна мрежа.

„ Сигурен съм, че със закупената техника ще осигурим добро почистване на града и малките населени места дори и при по-сурови зимни условия“ категоричен бе инж. Събков. 
 
2
 
3
 
4