__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

__________

placeholder

Започна раздаването на хранителни продукти в селата от Община Мездра

DSC8453

От днес започна раздаването на втория транш от интервенционни запаси на БЧК. Служители от хуманитарната организация заедно с представители на Общинския център за социални услуги и дейности – гр. Мездра посетиха селата Крета, Люти Дол и Типченица.

Подпомогнатите лица ще получат 7 вида хранителни продукти. По 4 консерви лютеница и грах; по 2 консерви доматено пюре и мед; по7 рибни консерви; по 7 пакета леща от по 1кг. и по 6 кутии с бисквити. Тази година раздаването на хранителните продукти е придружено със съпътстващи мерки – правоимащите лица могат да се възползват от услугите измерване на тегло и кръвно налягане от служители на БЧК-Мездра.

На 12.04.2018г. екипите ще раздават хранителните пакети в селата Ребърково, Люти брод, Зверино, Игнатица, Оселна, Елисейна, Очин дол и Зли дол. На 13.04.2018г. своите интервенционни запаси ще получат правоимащите лица от Върбешница, Крапец, Боденец, Долна Кремена, Горна Кремена, Горна Бешовица, Кален, Цаконица, а на 16.04.2018г. ще бъдат раздадени хранителни продукти в Моравица, Руска Бела, Дърманци, Лик, Ослен, Брусен, Царевец и Старо Село.