__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Тежко реми за „Ботевъ“ – Брусен и Згориград

 

DSC03874
 
Новакът в „А“ ОФГ „Ботевъ“ – Брусен постигна тежко реми срещу гостите от „Миньор 2017“ Згориград в напрегнато дерби.

Началото на срещата бе отложено заради изсипалата се градушка, която напълно покри тренировъчното игрище на стадион „Локомотив “в Мездра.
Срещата започна предпазливо, с няколко опасни извеждащи паса към голмайстора на бруснени Габриел Лисигерски. От своя страна „Миньор 2017“ игра по-защитен футбол и търсеше контраатаките. Именно след такава падна първото попадение в мача – след самостоятелен пробив Владислав Гошов простреля вратаря на „Ботевъ“ и откри головата сметка за „Миньор“. 10 минути по-късно след атака по лявото крило, „Ботевъ“ въстанови равенството с майсторско изпълнение на Цветослав Ценов.

Отговорът не закъсня и футболистите на „Миньор 2017“ върнаха лидерската си позиция в срещата след пряк свободен удар, изпълнен от Николай Владинов. Така завърши и полувремето.

През втората част играчите на „Ботевъ“ заиграха по-агресивен и нападателен футбол. Един след друг в рамките на 5 минути се разписаха голмайсторът Габриел Лисигерски и таранът Самуил Петров, което обърна везните в срещата.

След гола на Петров срещата се накъса и нарушенията взеха превес на терена. Въпреки инфарктните минути, футболистите на „Миньор 2017“ се възползваха от разбъркване в центъра на терена и Владинов изравни за 3:3. Така завърши и срещата.

Тази година „Ботевъ“ ще се подвизава в същата дивизия на съотборниците им от Згориград, след като в дебютния си сезон безапелационно спечели промоция за по-горната, четвърта дивизия на родния футбол.

DSC03881
 
DSC03883
 
DSC03886
 
DSC03888