__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

__________

placeholder

Кметът на Мездра откри обновената спортна площадка в Зверино

00344.MTS.00_00_02_43.Still001
Кметът на община Мездра изпълни бързо и качествено поетото към жителите на Зверино обещание за изграждане на нова спортна площадка. Дворът на местното училище СУ „Св. Климент Охридски“ е преобразен чрез полагане на висококачествена тревна настилка. Площадката е подсигурена с дренажна система, стабилна ограда, електрическо осветление и трибуна.

Щастливи и доволни бяха не само хората от инициативния комитет Христо Христов, Димитър Георгиев, Цветослав Найденов, Тодор Маринов и Ивайло Маринов, но и всички обичащи спорта хора от Искърското дефиле.

Пред радостните погледи на стотици жители и гости на Зверино кметът преряза лентата и откри новата придобивка на зверинчани.
„Искам да благодаря на инициативните младежи, без които тази площадка нямаше да съществува в този си вид. Огромни благодарности и на министъра на образованието, който изслуша моята идея за нашата обща инициатива и намери път за финансирането на това спортно съоръжение. Ще продължим облагородяването на района, защото той, освен за игра и за отдих, е и за учение”, заяви Събков.

Председателят на Инициативния комитет Христо Христов благодари на всички, подкрепили начинанието за спортната площадка.

„Организирахме се, направихме подписка и резултатите са налице. Срещнахме отзивчивост в лицето на кмета на Общината. Искам да пожелая на всички да бъдем все така задружни, защото когато има идея, когато с общи усилия се борим за една цел, то тя става реалност“, добави Христов.

След официалното откриване млади и стари се включиха в демонстрационни срещи. Първо на изкуственото игрище сили премериха малчуганите на „Скала“ – Зверино и „Скала 2015“ – Оселна. След тях в битка се включиха ветераните на двата клуба, които направиха шоу с много емоции и футболни страсти.
 
_DSC3167
 
_DSC3180
 
_DSC3170
 
_DSC3164
 
_DSC3183
 
_DSC3189
 
_DSC3188