__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

__________

placeholder

За рождения си ден детска градина получи мини футболно игрище

_DSC3230
Мини футболно игрище бе открито днес в ДГ „Мир“ – Мездра. Теренът е дело на съвместните усилия на Община Мездра, Детски футболен клуб „Звездичка“, ръководството на детската градина и родители, а поводът бе рождения ден на детското заведение.
 
Кметът на Община Мездра инж. Генади Събков, регионалният координатор на клуба Юлиян Левашки и директорът Зоя Цветкова прерязаха лентата на новата придобивка.
 
Зоя Цветкова благодари за добрия жест на президента на ДФК „Звездичка“ Петър Алексиев и изрази своята радост за новоизграденото игрище.  
 
„Сигурен съм, че ще тук ще изживеете много радостни и щастливи мигове, каза в приветствието си кметът. Ще имате още един повод за много усмивки и страхотно настроение“. Той честити празника на педагозите и децата като им пожела да са усмихнати, лъчезарни и вдъхновени.
Юлиян Левашки изказа благодарности от името на Петър Алексиев и пожела много бъдещи звезди да „изгреят“ от тук.
 
Поздрав към персонала от името на родителите отправи Цветина Георгиева която пожела да бъдат отговорни, грижовни към децата и да им даряват любов.
 
Екипирани за спортен празник, малчуганите с нетърпение очакваха да изпробват новата настилка. Първата среща на новото футболно игрище бе между най-верните последователи на „Локо“ Мездра и „Звездичка“.
 
Детското заведение е първото в Мездра, което провежда занимания по специално изготвена програма на ДФК „Звездичка“ от 2016 г. Треньор на децата е Стоян Стоянов. През 2017 година малчуганите на ДГ „Мир“ спечелиха футболния турнир „Мини шампионска лига“ във възрастовата група до 7 години. ДФК „Звездичка“ провежда тренировки с деца от детски градини и в начален етап на образование.
 
00401.MTS_000000560
 
 
00401.MTS_000004640
 
_DSC3225
 
_DSC3229
 
_DSC3232
 
_DSC3235
 
_DSC3236