__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Николай Николов е новият треньор на ОФК „Локомотив-Мездра“

 

IMG_3494

След като досегашният треньор на ОФК „Локомотив-Мездра“ Христо Коилов бе утвърден за помощник-треньор на втородивизионния „Локомотив“ София, мездренските футболисти приветстваха новия старши треньор на отбора Николай Николов.

Начело на мездренските железничари застана бивш играч на „Ботев“ – Враца и треньор на формацията „юноши младша възраст“ на „Локомотив“ – Мездра през 2015 г. Треньорът бе представен от кмета на Общината инж. Генади Събков.

Събков благодари за напредъка, който Коилов е направил с отбора и пожела на Николов да реализира поставените цели с лекота.

От своя страна Николов поведе футболистите с думите „Тук сме за да играем футбол“ и сподели, че планът му е амбициозен, но при добро желание и сплотен колектив – напълно възможен.

18 футболисти започнаха тренировка с ОФК „Локомотив-Мездра“. Наред с титулярния състав от есенния дял на първенството, към групата се присъединиха юношата на „Левски“ Александър Иванов и завърналият се страж на „железничарите“ Ивайло Сайков. През есента Сайков пазеше вратата на ОФК „Бдин 1923“ – Видин.

IMG_3534