__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Посрещнаха с песен кмета в с. Долна Кремена

_DSC3359
Жени от самодейния състав на с. Долна Кремена посрещнаха с песен инж. Генади Събков на провелото се на 5 април събрание за отчет на дейността на общината през 2018 г.

За конкретното населено място кметът информира гражданите за спечеления проект за изграждането на спортна площадка на стойност 100 000 лв. Друг акцент за селото е подмяната на водопровода, която ще се извърши с финансиране по европейски проект, включващ още три села. И за двата проекта предстои подписване на договори с изпълнители и започване на работа.

Жителите на Долна Кремена благодариха на инж. Събков за отделеното време и изказаха своята благодарност за ремонта на здравната служба.

Част от исканията на жителите бяха запълването на неравностите по пътя към селската чешма, по-строго отношение и санкции за безразборното изхвърляне на отпадъци, както и контрол и правилно таксуване на стопаните на свободно движещите се, но иначе безстопанствени кучета.


В с. Горна Кремена присъстващите на събранието благодариха за извършения ремонт на местното читалище, но заявиха необходимост от изграждане на санитарен възел.
Инж. Събков пое ангажимент да бъде поставен контейнер тип „Бобър“ в близост до беседката.
Проблем на живеещите в Горна Кремена е преминаването на тежки камиони, което трайно уврежда моста и може да предизвика инцидент. Кметът заяви, че ще търси собственика на съоръженията и пътя Агенция „Пътна инфраструктура“ по този проблем.
 
_DSC3360
 
_DSC3366
 
_DSC3371
 
_DSC3374