__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Реми за ОФК „Локомотив-Мездра“ на собствен терен

Sequence 01.00_46_14_20.Still012
Играчите на ОФК „Локомотив-Мездра“ записаха нулево равенство с отбора на „Ботев“ – Луковит в среща от XXII кръг на първенството в Северозападната Трета лига.
 
Играчите на Николай Николов имаха възможност да открият резултата още в третата минута на срещата, но Валдемар Стоянов не успя да преодолее вратаря на гостите. Последваха няколко по-опасни атаки, но защитниците на „Ботев“ успяваха да неутрализират опасността. Близо до отбелязване на попадение бяха Илия Илиев, Валдемар Стоянов и Кирил Кръстев.
 
В 30-ата минута на срещата Илия Илиев получи контузия и бе заменен от Николай Лазаров.
 
До полувремето „червено-черните“ имаха превес в центъра на игрището и не позволяваха контра-атаките на гостите да завършат успешно. На два пъти и късмета бе на страната на домакините и до гол в тяхната врата не се стигна.
 
Втората част започна при засилен натиск от страна на ОФК „Локомотив-Мездра“. Влезлите като резерви Николай Лазаров и юношата Веселин Русинов създадоха нова офанзивна линия като на два пъти Лазаров беше близо до отбелязване на попадение.
 
За отбора на ОФК „Локомотив-Мездра“ в игра се включиха: Веселин Цветковски, Алексзандър Петров, Мирослав Божинов, Момчил Манчев (78‘ Стефан Георгиев), Николай Михайлов, Марио Иванов, Владимир Найденов, Илия Илиев (30‘ Николай Лазаров), Валдемар Стоянов, Кирил Кръстев и Иван Велчев (58‘ Веселин Русинов).
 
Sequence 01.00_35_57_00.Still011