__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Първа победа за ОФК „Локомотив-Мездра“ преди началото на сезона

_DSC8560
 
ОФК „Локомотив-Мездра“ победи на собствен терен ФК „Бойчиновци“ на старта на подготовката за сезон 2019/2020 в Северозападната Трета лига.
Срещата започна с натиск на „червено-черните“, който доведе до пропукване в защитата на гостите от Бойчиновци и в 10-ата минута Камен Каменов бе оставен непокрит от защитната линия. Дефанзивният играч на мездренчани успя технично да преодолее вратаря на гостите за 1:0.
 
До почивката на няколко пъти близо до отбелязване на гол бяха халфът Марио Иванов и юношата на ОФК „Локомотив-Мездра“ Росен Крумов.
След почивката в игра за локомотивци се включиха още юноши на клуба, като Матю Майкъл Оча се размина с отбелязването на гол още с първите си докосвания с топката.
 
В 62-рата минута на срещата имено Матю Майкъл получи топката от Любослав Петров и успя с точен пас да намери откъсващият се на скорост Росен Крумов. С мощен шут от около 10 метра Крумов парира шансовете на вратаря на Бойчиновци за съпротива.
 
В последните минути на срещата ФК „Бойчиновци“ все пак успя да върне гол от пасива си след пробив по дясното крило и центриране в наказателното поле. В разбъркването Кристиян Радославов успя да отклони с глава изсипаната топка и формира крайното 2:1.