__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Гарнитурите на ОФК „Локомотив-Мездра“ започнаха подготовка за пролетния полусезон

_DSC9275

Детската формация на ОФК „Локомотив-Мездра“ и юношите старша възраст на клуба проведоха първите си контроли преди старта на пролетния дял на първенствата в област Враца.
 
В първата среща, възпитаниците на Владимир Найденов отстъпиха на тима на „Дунав-98“ – Селановци с 2:4. Малчуганите започнаха срещата с гол пасив още в първите секунди на срещата, когато оставиха непокрит тарана на гостите, който от непосредствена близост парира вратаря на мездренчани. До края на първото полувреме гостите от Селановци вече водеха с 4 гола, а Денислав Цеков успя да върне едно попадение за тима на ОФК „Локомотив-Мездра“ с техничен изстрел от 15-ина метра.
 
Второто полувреме премина под знака на много технически грешки от страна на отбора на „Дунав-98“. Минути преди края на срещата Виктор Митрински прехвърли вратаря на гостите и оформи крайното 2:4.
 
В другата среща от уикенда, юношите старша възраст на ОФК „Локомотив-Мездра“ премериха сили с тима на „Ботевъ“, Брусен, който се състезава в „А“ ОФГ. До полувремето двата отбора си размениха по две попадения. Точен за „железничарите“ беше Божидар Цветков, който на два пъти изненада опитния страж на бруснени Илиян Вачев.
 
Втората част на срещата показа видимия игрови превес на мъжете на „Ботевъ“ във физическо отношение и закономерно футболистите на Петко Карашлийски отбелязаха още две попадения, фиксирайки крайния резултат на 2:4. С добра игра за юношите старша възраст на ОФК „Локомотив-Мездра“ се отличиха Росен Крумов и Матю Майкъл.
 
_DSC9423
 
_DSC9392
 
_DSC9270
 
_DSC9489
 
_DSC9476