__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Община Мездра подпомага нуждаещи се да си купят хранителни продукти и лекарства

Кризисният център, сформиран към Община Мездра, изпълни няколко заявки, подадени на горещите телефони в Общината от нуждаещи се хора, за закупуване на хранителни продукти и медикаменти. Вчера дежурният екип помогна на 80-годишна жена, която живее на улица „Св. св. Кирил и Методий“, да се снабди със стоки от първа необходимост, а днес се отзова на молбите на двама жители на селата Горна Бешовица и Елисейна да им бъдат закупени лекарства. Втората заявка е изпълнена със съдействието на кмета на Елисейна Валентин Илиев.
 
Община Мездра напомня, че всеки делничен ден от 9:00 до 16:00 часа на тел. 0885 114 607, 0888 664 168 и 0879 830 900 се приемат заявки от самотно живеещи, трудноподвижни, болни или възрастни хора без близки за закупуване на хранителни продукти и медикаменти.
 
Заявки, получени до 12:00 часа, се изпълняват още същия ден, а поръчките, постъпили след този час, ще бъдат изпълнени на следващия ден предиобед.
 
Средствата за покупките се осигуряват от нуждаещите се лица.
 
След закупуване на продуктите и лекарствата, служителите на общината и доброволците, ангажирани с доставката, представят касов бон на съответния ползвател на услугата.
 
Mezdra_Dostavka_Hrani_Lekarstva_Telefoni
 
Mezdra_Dostavka_Hrani_Lekarstva_20_3.2020_01
 
Mezdra_Dostavka_Hrani_Lekarstva_20_3.2020_02