__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Община Мездра получи дарение – течен сапун и белина, в борбата с COVID-19

01_Kampaniya_Zdraveto_v_nashite_ratse_2020_Logo

Община Мездра получи като дарение 140 литра течен сапун и 40 литра белина. Те са предоставени безвъзмездно от Фондация „77“ в рамките на благотворителната кампания на „Гората.бг“ “Здравето е в нашите ръце” в подкрепа на усилията на българското общество в борбата срещу коронавируса. Предстои да бъдат доставени по заявка защитни средства, хигиенни материали и консумативи – предпазни маски, ръкавици и дезинфектанти.
 
„Здравето е в нашите ръце“ е кампания на Гората.бг, която дарява десетки хиляди литри течен сапун и дезинфектанти, както и стотици хиляди ръкавици и други защитни средства, на нуждаещи се институции и лица във всичките 265 общини в Република България.
 
„Вярваме, че най-доброто решение за COVID-19 е превенцията, споделят организаторите на кампанията. Най-доброто „лечение“ е хората да са здрави. Според СЗО и експертите,това заболяване се предава основно чрез замърсени ръце.
 
Сега здравето е в нашите ръце – нека ги пазим чисти и да помогнем на всички хора да имат чисти ръце. Така, помагайки на другите, помагаме на цялото общество и на себе си!
 
Участвайте като дарите средства, време или продукти! Гарантираме, че 100% от дареното ще отиде за хигиенни материали и защитни средства“
 
Банковата сметка на кампанията „Здравето е в нашите ръце“ е:
 
IBAN: BG33 UNCR 7000 1522 7188 62,
 
Титуляр: Фондация „77“,
 
Банка: Уникредит Булбанк АД,
 
Основание: за здравето.
 
02_Mezdra_Higienni materiali_Darenie_06.2020_01
 
03_Mezdra_Higienni materiali_Darenie_06.2020_02
 
04_Mezdra_Higienni materiali_Darenie_06.2020_03
 
05_Kampaniya_Zdraveto_v_nashite_ratse_Dobrotata