__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Северозападна Трета лига: ОФК Локомотив (Мездра) започна лятната си подготовка

Loko Mz_Lyatna podgotovka_2020_Start_01

ОФК Локомотив (Мездра) започна подготовка за предстоящия сезон в Северозападната Трета лига. На първата тренировка старши треньорът Николай Нинов изведе 16 футболисти. Повечето от тях са от досегашния състав: защитниците Владимир Стоянов, Мартин Михайлов и Михаил Михайлов, халфовете и нападателите Браиан Стоянов, Светослав Валериев, Боби Симеонов, Гроздан Илиев,Алекс Савчев и Матю Майкъл. От днес към заниманията ще се присъединят опитният нападател Петър Димитров, бранителят Давид Стоянов и вратарят Милен Георгиев.
 
С мъжкия тим тренират петима юноши на клуба: Любослав Валентинов, Никола Цолов, Паоло Петков, Преслав Петров и Теодор Вишински, както и юношеският национал (родени 2004 г.) Иван Аспарухов -младши, който през зимата премина от школата на Лудогорец (Разград) в тази на Славия 1913 (София).
 
На проби в отбора е 20-годишният ляв бек Мирослав Янчев, който е юноша на втородивизионния Монтана 1921. Непосредствено преди старта на новото първенство ще се завърнат голмайсторът на отбора през миналия сезон Валдемар Стоянов и вратарят Ивайло Сайков, които в момента са в чужбина.
 
Водят се преговори за привличането на още един опитен вратар, централен защитник и нападател със сериозен стаж във второто и третото ниво на българския футбол, както и няколко юноши на Славия.
 
Преди първото занимание всички футболисти получиха нови тренировъчни екипи.
 
По време на лятната подготовка ОФК Локомотив ще изиграе 10 контролни срещи.Тази събота, 27 юни, мездренските „железничари“ ще имат спаринг с отбор от „А“ ОФГ Враца. Останалите проверки са: на 1 юли с Пещера – Галата (гости), на 4 юли с Балкан – Ботевград (домакини), на 8 юли с Пещера – Галата (домакини), на 11 юли с Академия Ботев – Враца (домакини), на 15 юли с Чавдар – Троян (гости), на 18 юли с Академия Ботев – Враца (гости), на 22 юли със Славия U19 (гости), на 25 юли с Първа атомна – Козлодуй (домакини) и, евентуално, на 29 юли с Локомотив U19 – София (домакини).
 
Шампионатът в Северозападната Трета лига ще стартира на 2 август, информира в аванс секретарят на Зоналния съвет на БФС- Велико Търново Игор Бакьов.
 
Loko Mz_Lyatna podgotovka_2020_Start_02
 
Loko Mz_Lyatna podgotovka_2020_Start_10
 
Loko Mz_Lyatna podgotovka_2020_Start_11
 
Loko Mz_Lyatna podgotovka_2020_Start_21
 
Loko Mz_Lyatna podgotovka_2020_Start_22
 
Loko Mz_Lyatna podgotovka_2020_Start_25