____________

Електронни услуги

____________

Анкета компосиране

____________

Археологически комплекс Калето

____________

Добре дошли в средновековието

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Фондация „Проект Северозапад“ с престижна награда от НСОРБ за партньорство с Община Мездра

01_Fondatsiya_Proekt Severozapad_NSORB_Godishni nagradi 2020_01
 
Фондация „Проект Северозапад“ беше отличена от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) с награда „Партньор на общините“ в категорията „Средна община“. Това стана на връчването на традиционните Годишни награди на НСОРБ, което се състоя на 12 октомври в столичната резиденция „Бояна“.
 
Фондацията е удостоена с този приз за партньорството й с Община Мездра при реализирането на социални проекти през 2020 г. със значим принос за местната общност. Номинацията е подадена от Община Мездра и одобрена от Управителния съвет на Националното сдружение на общините.  
 
03_Fondatsiya_Proekt Severozapad_NSORB_Godishni nagradi 2020_03
 
Почетната грамота и плакет бяха връчени на Яна Рупева, директор на Фондация „Проект Северозапад“, от народния представител Ивелина Василева, председател на парламентарната комисия по околната среда и водите, и от кмета на Монтана и член на Управителния съвет на НСОРБ  Златко Живков, в присъствието на кмета на Мездра Иван Аспарухов.
 
„В Деня на българската община Фондация „Проект Северозапад“ и Община Мездра получиха награда за своето партньорство. Благодарни сме за оценката на съвместната ни работа вече повече от 5 години!”, споделиха по този повод от Фондацията.
 
02_Fondatsiya_Proekt Severozapad_NSORB_Godishni nagradi 2020_02
 
На същата церемония Община Мездра беше удостоена със сертификат за присъждане на Европейски етикет за иновации и добро управление 2020-2022 г. Така, наред с Община Ловеч, която получи три награди, Община Мездра си тръгна с две отличия от Годишните награди 2020 на НСОРБ.
 
Освен „Партньор на общините“, на форума бяха връчени ежегодните награди за „Принос за развитие на местното самоуправление“, „Общински инвеститор“ и „Гласът на общините“ в три категории – голяма, средна и малка община, както и специалното отличие „Протегната ръка“.