____________

Електронни услуги

____________

Анкета компосиране

____________

Археологически комплекс Калето

____________

Добре дошли в средновековието

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Кметът на Мездра уважи честването на 100-годишния юбилей на ПОФК „Ботев 1921“ – Враца и връчи поздравителен адрес на клуба

FC Botev Vratsa_100 godini_2021_Baner

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов уважи 100-годишния юбилей на ПОФК Ботев 1921 – Враца, който се състоя на 4 септември 2021 г., и връчи поздравителен адрес на клуба. 

„Уважаеми приятели, пише в поздравителния адрес, адресиран до ръководството, футболистите, спортните деятели и привържениците на ПОФК „Ботев 1921“ – Враца. 

За мен е чест да поднеса почитанията си и да Ви поздравя от името на спортната общественост в община Мездра и лично от свое име по повод 100-годишнината от създаването на ПОФК „Ботев 1921“ – Враца. 

Вече едно столетие Вашият клуб е запазена марка в българския футбол. Това е една дълголетна традиция, с която са свързани имената на десетки поколения играчи, треньори и деятели, на стотици хиляди верни фенове. През всичките тези години Вие успяхте да запазите и да развиете дълбоките традиции на клуба, дал изключително много на родния футбол. 

Защото „Ботев“ – Враца не е просто футболен клуб. Той е социален феномен, който в своята вековна история съхрани идентичността си и бе част от съдбите на тези, които носят дълбоко в сърцата си любимия отбор. 

Убеден съм, че посрещате този славен юбилей със заслужена гордост и удовлетворение от постигнатото, заредени с оптимизъм за нови победи на футболния терен. За да продължите да радвате своите многобройни привърженици. 

Най-сърдечно Ви пожелавам да сте здрави и да покорите още по-високи спортни върхове!“