____________

Електронни услуги

____________

Анкета компосиране

____________

Археологически комплекс Калето

____________

Добре дошли в средновековието

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Кметът на община Мездра изпрати поздравителен адрес до кмета на община Бяла Слатина по повод празника на града

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до кмета на община Бяла Слатина инж. Иво Цветков по повод предстоящия празник на гр. Бяла Слатина. 

Уважаеми г-н Цветков, пише в поздравителния адрес, 

Позволете ми да Ви поздравя най-сърдечно от името на жителите на община Мездра и лично от свое име по повод традиционните панаирни дни и празника на гр. Бяла Слатина – 14 септември, Кръстовден. 

Приветствам Ви за последователните усилия, които Вашият екип полага за развитието на ръководената от Вас община в сферата на образованието, на социалната и здравната политика, на средния и малък бизнес, на селското стопанство и спорта, за благоустрояването на населените места в общината, за съхраняването на нейното богато културно-историческо наследство, за превръщането на Бяла Слатина в още по-привлекателно място за живеене. 

В днешните времена на изпитания, когато сме изправени пред предизвикателството да опазим живота и здравето на хората, всеки един празник придобива нов смисъл. Сега, повече от всякога, трябва да бъдем щедри и добри. Да полагаме повече грижи за своите родители, да общуваме с децата си, да сме по-често с нашите близки и приятели. 

Убеден съм, че и занапред ще продължите да работите със същия хъс и дръзновение за благото на гражданите на община Бяла Слатина, ръководейки се във всичките си действия от техните интереси. 

Бъдете здрави, търпеливи и упорити, изпълнени с устрем и желание за постигането на още по-големи успехи! 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 

ИВАН АСПАРУХОВ, 

Кмет на община Мездра

Mezdra_Kmet_Byala Slatina_Praznik_2021_Pozdravitelen adres_New