____________

Електронни услуги

____________

Анкета компосиране

____________

Археологически комплекс Калето

____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Поздравителен адрес от кмета на община Мездра по повод Международния ден на учителя – 5 октомври!

 

ДО

УЧИТЕЛИТЕ

ОТ ОБЩИНА МЕЗДРА

 

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н  А Д Р Е С

         

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Позволете ми да Ви поздравя от името на жителите на община Мездра и лично от свое име по повод Международния ден на учителя – 5 октомври!

На този ден всички ние като общество отдаваме заслужено признание на Вас, съвременните народни будители, за Вашите всеотдайни грижи, които полагате за възпитанието и образованието на нашите деца.

Вие сте хората, посветили живота си на една от най-хуманните професии. Професия, която в най-голяма степен притежава влиянието и възможността истински да промени света – чрез децата, които ще го създават утре. Професия, изискваща много любов, отговорност и търпение.

Благодарим Ви за всичко, което правите.

Продължавайте да провокирате въображението и идеите на Вашите ученици. Да ги подкрепяте, вдъхновявате и насърчавате да опознават себе си и другите, да откриват и да знаят как да променят света. Да използват наученото, за да направят нашия свят едно по-добро място за живот. Да станат добри хора.

Бъдете здрави, упорити и уважавани. Духовни обединители на нацията, пазители на традициите, извор на родолюбие и светлина, от който черпим знания, мъдрост и сила, за да се справим с предизвикателствата на Времето.   

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ИВАН АСПАРУХОВ,

Кмет на община Мездра