____________

Електронни услуги

____________

Анкета компосиране

____________

Археологически комплекс Калето

____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Община Мездра поздрави Детска градина „Мир“ по случай нейния 50-годишен юбилей

_DSC6834

В Деня на народните будители – 1 ноември, кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до педагогическия колектив на Детска градина „Мир“ по случай 50-годишния юбилей от създаването на детското заведение. 

_DSC6836

По този повод заместник-кметът „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“ Нели Минева връчи на директора на детската градина Диана Вутова поздравителния адрес, а началникът на отдел „Образование, социални дейности и здравеопазване“ Елена Нанова й подари кошница с цветя. 

„Уважаема г-жо Директор, 

Уважаеми учители и служители, 

От името на Община Мездра и от мое име Ви поздравявам с Вашия 50-годишен юбилей!, пише в поздравителния адрес. 

Бъдете здрави, иновативни, вдъхновени и сплотени, за да може да продължите българските образователни традиции на грижа и любов, на всеотдайност и съзидание и да ги предадете – съхранени и обогатени, на бъдещите поколения. 

Работата с деца не е професия, тя е призвание да образоваш и да възпитаваш. Пожелавам Ви с ентусиазъм и професионализъм да продължите да подготвяте децата за достойни граждани на Република България и дръзки мечтатели. 

Мили деца, 

Бъдете добри един към друг, внимателни към Вашите учители, весели в игрите, усърдни в заниманията. Защото детската градина е мястото, където се създават приятелства за цял живот и където израстват крилата за полета към знанието, което огрява човешкия път.

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! 

ИВАН АСПАРУХОВ,

Кмет на община Мездра