____________

Електронни услуги

____________

Археологически комплекс Калето

____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Наградиха призьорите в коледните конкурси, организирани от Община Мездра

_DSC7866

На официална церемония, която се състоя в Ритуалната зала, бяха наградени призьорите в коледните конкурси за деца, ученици и възрастни, организирани от Община Мездра – Общински конкурс за детска рисунка „Mоите вълшебни зимни мигове”, Общински литературен конкурс за ученици „Моята коледна мечта” и Общински литературен конкурс за възрастни „Бяла приказка”. 

В тях със свои стихотворения, есета, разкази и рисунки се включиха общо 138-ма местни автори от различни възрасти. Най-малките участници бяха възпитаници на местните детски градини, а най-възрастният – 80-годишният Борис Стрезов. 

Призьорите в конкурса получиха грамоти и предметни награди – пособия за рисуване, книжки за оцветяване, учебни помагала, диплянки, календари и др. Наградите връчи Нели Минева, заместник-кмет „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“. 

„Благодаря на всички участници в конкурса, всички Вие сте победители, каза по време на награждаването Нели Минева. Творбите Ви са прекрасни, създадохте ни коледно настроение. Продължавайте все така. Искам да Ви пожелая да сте здрави, щастливи и успешни през Новата година!“ 

Рисунките на призьорите в Общинския конкурс за детска рисунка „Mоите вълшебни зимни мигове” са подредени в обща художествена изложба в Център за услуги и информация на гражданите при Община Мездра, а отличените стихове, есета и разкази в Общинския литературен конкурс за ученици „Моята коледна мечта” и в Общинския литературен конкурс за възрастни „Бяла приказка” ще бъдат публикувани в Общински вестник „Мездра XXI век“.