____________

Електронни услуги

____________

Археологически комплекс Калето

____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Офталмологът д-р Яни Здравков ще продължи да извършва специализирани прегледи по очни болести в МБАЛ – Мездра

02_D-r Yani Zdravkov_Mezdra_Pregledi 2022

За пенсионери прегледите са на половин цена 

Един от водещите офталмолози у нас – д-р Яни Здравков, ще продължи да извършва веднъж месечно и през 2022 г. специализирани прегледи по очни болести в „МБАЛ – Мездра“ ЕООД, съобщават от лечебното заведение. 

Профилактичните прегледи ще се извършват всеки последен петък от месеца от 10:00 до 18:00 часа на първия етаж в сградата на общинската болница. Прегледите са платени. Цената за пенсионери е 20 лв., а за останалите пациенти – 40 лв. 

Записвания се приемат при секретарката на МБАЛ – Мездра Илиана Миркова (ет. 5 в сградата на болницата) или на тел. 0910 9 26 00 и 0877 734 580. Графикът на прегледите ще бъде обявяван на главния вход на болницата и при секретарката. 

***

Яни Здравков е доктор на медицинските науки, ръководител на Отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни болести на Александровска болница и преподавател в Катедрата по офталмология на Медицински университет – София. 

Занимава се с диагностика и консервативно лечение на болестите на предния и на задния очен сегмент – катаракта, глаукома, макулна дегенерация, диабет, възпалителни и съдови заболявания и др. 

Специализирал е в Италия, Словения, Чехия и Швейцария. 

Автор е на множество публикации в български и чуждестранни научни списания. Редовен участник е в научни конференции и конгреси у нас и зад граница. Членува в Българския лекарски съюз, Националната глаукомна асоциация и в Европейската асоциация на катарактните и рефрактивни хирурзи.