____________

Електронни услуги

____________

Археологически комплекс Калето

____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Община Мездра и БЧК поздравиха акушер-гинеколозите в Многопрофилната болница в града за Бабинден

_DSC8928

По традиция на 21 януари Община Мездра и Българският червен кръст (БЧК) поздравиха екипа на Акушеро-гинекологичното отделение в Многопрофилната болница за активно лечение в града по случай Деня на родилната помощ, популярен като Бабинден. 

Заместник-кметът „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“ Нели Минева връчи на началника на отделението д-р Владимир Цеков поздравителен адрес от кмета на общината Иван Аспарухов, а председателят на Общинския съвет на БЧК Наталия Христова-Горанова подари на всички акушер-гинеколози от името на червенокръстката организация саксийни цветя. 

„Приемете нашата огромна благодарност и уважение за грижите, които полагате ежедневно за появата на нов живот, за сбъдването на най-съкровената мечта за всяко едно семейство – да имат дете, се казва в поздравителния адрес. 

Благодарим Ви за неуморния труд, професионализъм и отговорно отношение, които проявявате за опазване здравето на родилките и на техните новородени деца. 

Бъдете здрави и все така отдадени на благородната си мисия да дарявате радост, щастие и надежда. 

Убеден съм, че Ви очакват още много мигове на удовлетвореност от добре свършената работа, високо обществено доверие и признателни пациенти. Честит празник!“ 

Д-р Цеков благодари от името на своите колеги на Община Мездра и на БЧК за оказания жест на уважение. 

През миналата година в АГО на МБАЛ – Мездра са се родили 113 деца, а от началото на тази година новородените са 7 – 4 момченца и 3 момиченца. Последното от тях е проплакало в навечерието на Бабинден.