____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Близо 350 ученици ще се обучават и възпитават през новата учебна година в ОУ „Христо Ботев“ – Мездра

   Новата учебна 2022/2023 година в най-голямото основно училище в община Мездра – градското ОУ „Христо Ботев“, беше официално открита с празнична музикално-литературна програма, изнесена от възпитаници на учебното заведение. Водосвет за здраве и за успех в учението отслужи Негово Преосвещенство Константийския епископ Михаил (Диловски), викарий на Ловчанския митрополит Гавриил.
 
 
 
   По случай откриването на учебната година приветствия към учениците, учителите и родителите отправиха директорът на училището Иван Иванчев и инж. Димитър Павлов, родител на първокласник. Сред гостите на тържеството бяха още Елена Нанова – началник на отдел „Образование, социални дейности и здравеопазване“ в Община Мездра, Петя Петкова – председател на Обществения съвет към ОУ „Христо Ботев“, както и бивши преподаватели в училището.

 
   Директорът на учебното заведение награди четвъртокласниците Даниел Коловски, Лидия Пешева и Матео Кирков, представили достойно училището в IX Международен турнир „Математика без граници“, финалът на който се проведе в началото на м. юли в Несебър.
 
 
   По традиция първият школски звънец призова в класните стаи най-напред първокласниците, водени от техните класни ръководители Таня Йоловска, Росица Лакова и Калинка Иванова.
 
 
   През учебната 2022/2023 г. в ОУ „Христо Ботев“ – Мездра ще се обучават 347 ученици, разпределени в 17 паралелки от I до VII клас, информира заместник-директорът по учебната дейност Цветомира Илиева. Първолаците са 58, като в първи клас са формирани три паралелки. 
 
 
     
     
       
       
       
      

https://www.livechatalternative.com/