____________

Електронни услуги

____________

Археологически комплекс Калето

____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

С утринна гимнастика в Мездра продължиха активностите от Националната инициатива „Нестле за Живей Активно! 2022“

   С утринна гимнастика днес продължиха активностите, организирани от Община Мездра в рамките на Националната инициатива „Нестле за Живей Активно! 2022“, която има за цел да популяризира активния начин на живот и балансираното хранене.
 
 
   Във физзарядката взеха участие повече от 1 000 ученици и учители от градските училища СУ „Иван Вазов“, ОУ „Христо Ботев“, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ и ПГ „Алеко Константинов“, от ОУ „Васил Кънчов“ – с. Моравица, както и служители в Общинската администрация.
   
   От 17:30 часа на градския стадион „Локомотив“ ще се състои Панорама на спортни и физически активности. В нея ще вземат участие възпитаници на СКЛА Атлет, ЖКХГ Анелия, ОФК Локомотив, ХК Локомотив, Танцова формация „Keep It Real”, Dance Center Yoanna, Фолклорен танцов клуб „Винце, хорце и още нещо…“ и Център за подкрепа за личностно развитие.
   За финал ще бъде разиграна томбола с предметни награди. Големите награди в томболата са велосипед и футболна топка Adidas Tango Rosario, реплика на едноименната футболна топка, използвана на Световното първенство по футбол в Аржентина през 1978 г. Билетите за томболата ще бъдат раздавани от 17:30 до 18:00 часа на входа на стадиона.