____________

Електронни услуги

____________

Археологически комплекс Калето

____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Кметът на Мездра поздрави хандбалния треньор Емил Николов по случай неговата 70-годишнина

   Кметът на община Мездра Иван Аспарухов се срещна с треньора Емил Николов, който днес навършва 70 години. На срещата присъстваха също по-малкият внук на рожденика – 10-годишният Франческо, заместник-кметът „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“ Нели Минева и Седефка Петкова, главен експерт „Култура, спорт и туризъм“.
 
 
 
   От името на Община Мездра Аспарухов поздрави юбиляря с кръглата годишнина и му връчи поздравителен адрес, плакет за принос към общината и бутилка червено вино.
 
  „Емо, благодаря ти за всичко, което си направил досега за мездренския спорт и в частност за хандбала, каза Аспарухов. И да знаеш, че ще продължим да разчитаме на теб! Още един път ти честитя кръглата годишнина и те поздравявам, че след известно прекъсване отново се завръщаш на треньорското поприще. Желая ти успех!“.
 
 
 
   Емил Николов, с чието име са свързани едни от най-големите успехи в близо 60-годишната история на хандбала в гр. Мездра, благодари на кмета на общината за оказаното внимание и заяви, че доколкото му стигнат силите ще продължи да помага на младите да правят първите си стъпки в този спорт.
 
  „Обичам като поема нещо – да го свърша докрай, да работя с перспектива, а не – от днес за утре“, сподели Николов. В момента той сформира подготвителни групи от ученици, родени през 2011/2012 г. и 2013/2014 г.
 
 

 

   За финал присъстващите се снимаха за спомен.