____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Община Мездра и БЧК поздравиха акушер-гинеколозите и акушерките в МБАЛ - Мездра по случай Бабинден

   Представители на Община Мездра и на общинската организация на Българския червен кръст (БЧК) поздравиха „на патерица“ акушер-гинеколозите и акушерките в Многопрофилната болница за активно лечение в гр. Мездра по случай Деня на родилната помощ – 21 януари, Бабинден по стар стил.
 
 
   От името на Община Мездра заместник-кметът „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“ Нели Минева и началникът на отдел „Образование, социални дейности и здравеопазване“ Елена Нанова подариха на Акушеро-гинекологичното отделение (АГО) стилна картина и благодариха на екипа на отделението за грижите, които полага за новородените деца и за родилките.
 
 
   Доброволци от Българския червен кръст (БЧК), начело с председателя на Общинския съвет на БЧК Наталия Христова-Горанова, също поздравиха здравните специалисти и подариха за нуждите на отделението одеяла за бебетата, кърпи за акушерките и саксийни цветя за целия персонал на отделението.
 

   Подаръците приеха завеждащият АГО-то д-р Владимир Цеков и главната акушерка Елена Шифелбайн. Д-р Цеков благодари на Община Мездра и на БЧК за оказания жест на внимание.
   През 2022 г. в Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ – Мездра са се родили 76 бебета, а от началото на тази година новородените са 7.
Снимки: Цветослава Тодорова, MediaNews.bg и БЧК – Мездра
 
 

 

 

https://www.livechatalternative.com/