____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Общоградско тържество и Републикански шосеен пробег в Мездра по повод Националния празник на Република България - 3 март

   Община Мездра кани жителите и гостите на гр. Мездра на общоградско тържество по повод Националния празник на Република България – 3 март. Тържеството, с което ще бъде отбелязана 145-ата годишнина от Освобождението ни от османско владичество, е в петък от 9:15 часа на градския площад „България“.
 
 
   В празничната програма ще вземат участие Вокална група „Детски свят“, мажоретните състави, група за художествено слово и група „Приказен свят“ при Център за подкрепа за личностно развитие – гр. Мездра.
 
 
   Честването включва още издигане на националния трибагреник, знамето на общината и флага на Европейския съюз, слово на кмета на Мездра Иван Аспарухов и поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите във войните за национално освобождение и обединение.    В 10:10 часа официално ще бъде открит XXI Републикански шосеен пробег „3 март“, в който ще вземат участие атлети от цялата страна. Награждаването на призьорите в отделните възрастови групи е в 12:30 часа.
Заповядайте на празничните прояви!