____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Гласувайте в Националния конкурс „Кмет на годината“ за мандат 2019-2023 г.!

 

Можете да подкрепите кмета на община Мездра Иван Аспарухов в раздел „Малка община“ на категорията „Кмет на гражданите“
 
За 11-та поредна година Порталът на българските общини Kmeta.bg организира Национален конкурс „Кмет на годината“. По традиция в година на избори националното онлайн допитване обхваща целия изтичащ мандат на местните власти, като всички български граждани могат да оценят работата на градоначалниците със своя вот в платформата kmetnagodinata.bg: https://kmetnagodinata.bg/   
 
Гласуването в конкурса „Кмет на годината“ за мандат 2019-2023 г. ще се проведе от 00.00 ч. на 1 септември до 23.59 ч. на 14 септември само от IP адреси в България.
 
В надпреварата участват всички 265-има кметове на общини в страната. Изключение тази година е направено за 4 общини – Разлог, Якоруда, Нова Загора и Никола Козлево. Причината е, че там настоящите кметове не изпълняват функциите си през целия мандат (избрани са по-късно или временно изпълняват длъжността) и затова няма как да бъдат оценявани за четиригодишния период наравно с останалите.
 
Категориите в конкурса Кмет на годината за мандат 2019-2023г. са:
 
Кмет на годината,
 
Кмет на гражданите,
 
Смарт сити,
 
Зелена община,
 
Градска среда,
 
Туризъм и култура,
 
Спорт и младежки политики.
 
Всеки гражданин може да гласува за своя фаворит само в една от петте специализирани категории, както и да даде подкрепата си за него в една от двете основни категории – „Кмет на годината или „Кмет на гражданите.
 
Можете да подкрепите кмета на община Мездра Иван Аспарухов в раздел „Малка община“ на категорията „Кмет на гражданите“, която е за кмет, който е най-близо до гражданите с приемните дни, с отчет чрез социалните мрежи за свършеното, за най-бърза реакция при решаването на проблемите на хората: https://kmetnagodinata.bg/obshtina/malka
 
Регистрацията за гласуването в платформата Kmetnagodinata.bg става през профил в социалната мрежа Facebook, профил в Google или с друг имейл, като в последния случай вотът трябва да бъде потвърден през посочения имейл.
 
Подробно видео с инструкции как да се гласува може да намерите на началната страница kmetnagodinata.bg: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=5_WimtZD-L4&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fkmetnagodinata.bg%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo
 
С една регистрация може да се гласува един път в рамките на 24 часа.
 
Победителите във всяка категория са трима – за малка, средна и голяма община, според населението в нея (Малка община – с население до 20 000 жители, Средна община – с население от 20 000 до 50 000 жители, Голяма община – с население над 50 000 жители). Типовете общини са определени според официалните данни на Националния статистически институт за броя на населението към 31.12.2022 г.
 
Победителите в конкурса ще бъдат обявени на официалната церемония „Кмет на годината“ за мандат 2019-2023 г., която ще се състои на 19 септември в Хотел „Маринела” в София и ще бъде излъчена по БНТ 1 и БНТ 4 на 21 септември от 21.00 ч.
 
https://www.livechatalternative.com/