____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Община Мездра изгради четири повдигнати пешеходни пътеки и обнови хоризонталната пътна маркировка в гр. Мездра

Във връзка с увеличения трафик на пътни превозни средства, преминаващи през гр. Мездра след затварянето на път I-1 (Е79) в участъка между гр. Мездра и с. Лютидол и с цел подобряване на безопасността на движението, Община Мездра изгради четири повдигнати пешеходни пътеки на най-натоварените откъм автомобилен трафик улици в града.
 
Изпъкналите изкуствени неравности са поставени на северното и на южното платно на ул. „Александър Стамболийски“ над Основно училище „Христо Ботев“, на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ срещу Детска градина „Мир“ и на ул. „Христо Ботев“ в района на бившия Пивоварна „Леденика“.
 
„Легналите полицаи“ са сигнализирани с пътни знаци и хоризонтална пътна маркировка, включително с допълнителен надпис „Погледни“, комбиниран с хоризонтални стрелки, сочещи наляво или надясно в зависимост от посоката на движение на автомобилите, който предупреждава пешеходците да се огледат преди да пресекат пътното платно.
 
Междувременно в навечерието на първия учебен ден – 15 септември, служители на Община Мездра обновиха хоризонталната пътна маркировка по улиците с най-интензивен трафик в гр. Мездра.
 
     
 
 
 
https://www.livechatalternative.com/