____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Гласувайте до 10 декември за Археологически комплекс „Калето” в XIII Националeн конкурс „Сграда на годината”

Археологически комплекс „Калето” – гр. Мездра участва в Националния конкурс „Сграда на годината 2014” – най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата, което от 2002 г. насам отличава най-добрите постижения. Туристическата атракция, съхранила 70 вековна история, тази пролет бе включена в „100-те национални туристически обекта”.

Археологически комплекс  „Калето” кандидатства в категорията „Градска среда и ландшафтни паркове”. Останалите участници в този раздел са Ландшафтно-исторически парк „Градище” – Долно Дряново, община Гърмен, Археологически парк „Нов живот за миналото” -Раднево, Реконструкция на Женски Пазар – София, Антична и средновековна крепост „Перистера“ – Пещера, Проектът „Ротонда и околно пространство” – Ботевград и Реконструкция на Централния градски пазар - Стара Загора.

До 12.00 часа на 10 декември можете да гласувате онлайн на сайта на конкурса „Сграда на годината”http://www.buildingoftheyear.bg/

Най-хубавите сгради в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите в тринайстото издание на Националния конкурс „Сграда на годината” ще се състои на 10 декември в Sofia Event Center и ще събере водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и другите участници в строително-инвестиционния процес.

Националният конкурс „Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Группод патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството. Медиен партньор на събитието е БНТ, като церемонията по награждаването на призьорите в конкурса ще бъде излъчено по БНТ1 и БНТ Свят.

Мирослав Гетов – Община Мездра 


https://www.livechatalternative.com/