____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

Регламент на Общински фестивал „Магията на Мездра” - 4-5 май 2017 г.

През 2017 г. фестивалът на изкуствата в град Мездра е ориентиран към децата и младежите на общината. Право на участие в него имат възпитаници на детски градини, училища, читалища, както и младежки групи и индивидуални изпълнители до 29 години.
 
Фестивалът ще протече в два дни – 4 и 5 май 2017 г.
 
Първият ден – 4.05.2017 г. е Ден на изобразителните изкуства, в който участниците ще работят в две направления: „Рисуване” и  „Моделиране” по темата „Любими български народни приказки”. Участниците ще работят в учебните заведения, Център за личностно развитие, АК ”Калето” и читалищата в Общината от 10.00-12.00 ч., а творбите трябва да донесат и предадат на организаторите в Сградата на общинска администрация до 14.00 ч.
 
В 17.00 ч. пред сградата на Общината (а при лошо време вътре в самата сграда) ще бъде открита изложба от фестивалните творби.
 
Вторият ден – 5.05.2017 г. е Ден на сценичните изкуства. Той ще представи пред жителите и гостите на града два концерта – от 9-11.30 ч. изпълнения на колективи от детски градини от Община Мездра, а от 17-19.30 ч. изпълнения на колективи от Център за личностно развитие, училищни и читалищни групи и индивидуални участници. За концертната програма могат да се заявяват участия в три направления:
 
І направление – Лично литературно творчество (поезия и кратка проза);
ІІ направление – Рецитаторско и театрално майсторство;
ІІІ направление – Песенно и танцово изкуство;


През двата фестивални дни младите фотографи от Община Мездра могат да снимат проявите на фестивала и да изпращат своите снимки на e-mail: mezdra@mail.bg
 
Така те ще вземат участие в Направление „Фотография” и снимките им ще бъдат публикувани на сайта на Община Мездра.
 
За участие във фестивала ръководителите на групи трябва да попълнят и подадат Заявка по образец, да изготвят Присъствен списък и да осигурят Декларации за съгласие от родителите за фотозаснемане на децата до 18 години.
 
Всички групови и индивидуални участници ще получат сертификати и награди.

Заповядайте на фестивала!

Декларация за съгласия

Заявка за участие

Присъствен списък

https://www.livechatalternative.com/