__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

__________

placeholder

„Ботевъ“-Брусен и „Скала 2015“ – Оселна в оспорван и зрелищен двубой

 

DSC09753

В 10-я кръг на „А“ ОФГ „Скала 2015“ – Оселна отмъкна трите точки в последните секунди на срещата срещу новака в групата „Ботевъ“-Брусен.

Гостите от Оселна започнаха срещата с превъзходство в средата на терена и закономерно откриха резултата в срешата чрез изстрел отблизо на Емил Манолов в 18-ата минута. Играчите на „Ботевъ“ не се стреснаха от ранното попадение и до края на пътвата част Габриел Лисигерски и Александър Сайков на няколко пъти стреляха извън рамката на вратата на оселчани. Борис Тончев също се отчете с изстрел към вратата на оселчани, но топката срещна горната греда. Така завърши и първата част.

През второто полувреме на двубоя силите на терена се изравниха, но грешка на бранителя на „Ботевъ“ Теодор Тодоров изведе Вилиян Манолов, който намери опразнения ъгъл на вратата на бруснени и покачи на 0:2 в 57-ата минута.

Футболистите на президента Петко Карашлийски успяха да засилят присъствието си в центъра и достигнаха до пълен обрат. Само за три минути стрелецът на „Ботевъ“ Габриел Лисигерски и на два пъти Александър Сайков върнаха „червено-белите“ в играта. И трите гола паднаха след асистенции от Борис Тончев.

След бързия обрат оселчани успяха да се завърнат в срещата. В 84-ата минута, след разбъркване пред вратаря на „Ботевъ“ Иван Тончев, Иван Крумов с воле изпрати топката във вратата на бруснени и изравни резултата.

В края на добавените от главния рефер на срещата две минути продължение, Иван Крумов се измъкна непокрит зад гърба на защитниците на „Ботевъ“ и разстреля Тончев за финалното 3:4.

DSC09738

DSC09838

DSC09819

DSC09714

DSC09705

DSC09696