__________

__________

__________

__________

__________

__________

__________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

__________

placeholder

Втора поредна домакинска победа за ОФК „Локомотив-Мездра“, следва гостуване в Плевен

Sequence 01.01_14_59_12.Still003
Играчите на ОФК „Локомотив-Мездра“ постигнаха втора домакинска победа в пролетния дял на първенството в Северозападната Трета лига. Този път „червено-черните“ надделяха над съперниците си от ФК „Вихър“ – Славяново с 1:0.
Срещата започна с минута мълчание в памет на дългогодишния спортен деятел и журналист Младен Кирилов, който почина на 74-годишна възраст.
 
Първото полувреме на двубоя, ръководен от елитния рефер Николай Малджански, започна с превес на ОФК „Локомотив-Мездра“. На няколко пъти близо до повеждане в резултата бяха Кирил Кръстев и Валдемар Стоянов, а удар на Илия Илиев мина на сантиметри от десния страничен стълб на вратата на гостите.
 
След почивката в игра влезе Румен Рангелов, заменил на терена Кирил Кръстев. В 57-ата минута на срещата Илия Илиев комбинира с нападателя Валдемар Стоянов, който с топовен изстрел отбеляза седмото си попадение през сезона и откри головата сметка за ОФК „Локомотив-Мездра“.
 
След попадението играта се накъса и последваха няколко нелеки спречквания между футболистите на двата отбора. В 73-ата минута на срещата играчите на ОФК „Локомотив-Мездра останаха с човек по-малко на терена след втори жълт, респективно червен картон на полузащитника Владимир Найденов.
 
За отбора на ОФК „Локомотив-Мездра“ в игра се включиха: Ивайло Сайков, Алексзандър Петров, Мирослав Божинов, Камен Каменов, Любослав Петров (заменен в 90-ата минута от Михаел Парасков), Николай Михайлов, Марио Иванов, Владимир Найденов, Валдемар Стоянов, Илия Илиев (заменен от Николай Лазаров в 63-ата минута) и Кирил Кръстев (46‘ – Румен Рангелов)

Следващият двубой на „червено-черните“ е на 17 март, неделя, когато играчите на Николай Николов ще гостуват на ФК „Спартак“ – Плевен.

Sequence 01.01_03_41_11.Still001

Sequence 01.01_04_05_01.Still002

Sequence 01.01_15_30_00.Still004