____________

Добре дошли в средновековието

__________

Съвместни усилия срещу природните бедствия

____________

ilovebulgaria

____________

Комисия за защита от дискриминация

____________

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи

ПОЗНАВАТЕ ЛИ СВОЯ РИСК ОТ ОСТЕОПОРОЗА-КАМПАНИЯ НА ОБЩИНА МЕЗДРА и РЗИ-ВРАЦА

На 4 юни 2012 г.\понеделник\ в Община Мездра ще се проведе кампания за определяне на личния риск от остеопороза и измерване на костна плътност, която се организира със съдействието на Община Мездра и РЗИ-Враца.
Кампаниите "Познавате ли риска си от остеопороза" се провеждат съвместно с Министерство на здравеопазването и РЗИ-Враца, като се осъществяват с апаратура, осигурена за целите на провеждането на скрининг за ранно установяване на риска от остеопороза.
Инициативата включва провеждане на информационна беседа в заседателната зала на Община Мездра от 14.00 до 15.00 часа, както и кампания за определяне на личния риск от остеопороза и измерване на костна плътност, което ще се състои в Ритуалната зала на Общината от 10,00 до 16,00 часа. Участието в информационна среща е безплатно, а цената на измерването е 10 лв.
За информация и предварително записване можете да се обадите на тел. 0885 25 14 04. Случаите с намалена костна плътност и наличие на рискови фактори за развитие на остеопороза ще бъдат насочвани към центровете и специализираните кабинети по остеопороза в региона.

Преслист: Асоциация "Жени без остеопороза "

https://www.livechatalternative.com/